Competente

EXPERTIZA UNICA PUSA IN SLUJBA AFACERILOR

MIX DEOSEBIT INTRE KNOW-HOW SI TEHNOLOGIE

Serviciile și produsele companiei BizzAdvisers sunt construite și livrate având drept nuclee know-how-ul multidisciplinar al fondatorului companiei și tehnologia inovativă.

Astfel, acestea incorporeaza un concept propriu, inovativ, de modelare integrată a operațiunilor afacerii, expertiza de solution architect dublată de profunda înțelegere a principiilor și mecanismelor fiscale, de pregătire aprofundată în ceea ce privește managementul de proiect și consultanță specifice implementărilor soluțiilor informatice pentru managementul afacerilor și evidența contabilă.

De asemenea, folosim în proiectele noastre cunoștințe temeinice privind programarea bazelor de date MS SQL, precum și competențe avansate de analiză și raportare cu ajutorul tool-urilor de Business Intelligence precum Microstrategy, Power BI și altele.

Pregatirea este dublată de experiența deosebit de relevantă acumulată de-a lungul a nenumărate proiecte în diverse verticale industriale.

Modelarea avansata, precum si acest mix deosebit de competente, experiența și viziune strategică fac posibilă generarea de soluții inovative și eficiente de optimizare a operațiunilor unei organizații.


SPECIALIZARI SI COMPETENTE 

Avansate si certificate


DINTRE PROIECTELE IMPLEMENTATE CU SUCCES

mentionam cu mandrie

Nume, Pozitie
Companie
Nume, Pozitie
Companie

Vrei sa afli mai multe despre solutia xRM de la Bizz Advisers?

Top